Guils organitza la primera tarda de jocs de taula al local social

Un grup de nens i nenes de Guils ho han fet possible amb la compra de jocs per al municipi

L’Ajuntament de Guils de Cerdanya organitza, pel pròxim dissabte, 16 de setembre, la primera tarda de jocs de taula, al local social del nucli de Guils. Aquesta és una activitat oberta a tots els veïns i les veïnes que vulguin participar d’una tarda divertida.

Aquesta activitat serà possible, en bona part, gràcies a la col·laboració dels veïns i veïnes. Per començar, gràcies a la iniciativa d’un grup de nens i de nenes que van muntar, aquest mes d’agost, una paradeta de treballs manuals i articles diferents. El mercat va quedar instal·lat els dies del festival de titelles i alguns dies més a la plaça Major de Guils.


Molts dels productes que es van posar a la venda eren donacions que van fer els veïns i veïnes del municipi. Es van recollir uns 300 euros.

Amb els diners obtinguts es van comprar diferents jocs de taula pel municipi. Els jocs que s’han comprat estaran a disposició dels veïns i veïnes quan s’organitzin, a les tardes, per poder-hi jugar.

Els responsables de la botiga Màgia de Tinta de Puigcerdà seran els encarregats, dissabte, 16 de setembre, d’organitzar i d’explicar la dinàmica d’alguns d’aquests i altres jocs a tots els qui vulguin participar.