Èxit de participació, el balanç de les activitats d’aquest agost a Guils

Veïns i visitants s’han bolcat en els actes culturals, lúdics i festius que s’han organitzat aquest estiu a la població

Guils de Cerdanya ha viscut un agost intens d’activitats i de propostes culturals i lúdiques, que han comptat amb una alta participació de veïns i de visitants. L’èxit d’aquesta participació s’ha pogut constatar en actes com la trobada d’acordionistes, el festival de titelles —les sales del local social van quedar plenes—, l’arrossada de Saneja, la festa jove o el mercat Gormand, entre altres.

Destacar, especialment, la col·laboració desinteressada de molts veïns i de veïnes com a voluntaris en l’organització dels actes o, senzillament, per donar-hi un cop de mà.

L’Ajuntament de Guils de Cerdanya ha mantingut en l’agenda tots aquells actes més tradicionals, i també d’altres de recent incorporació. I n’ha recuperat alguns, com ara el cinema a la fresca, i n’ha incorporat de nous, com ara el “Sopar fi d’estiu”. També, com a novetat, s’ha instal·lat una carpa a la plaça Major que ha ambientat l’espai públic recordant els vells envelats, conferint un aire més festiu.

Sense necessitat de citar-los tot, el programa estiuenc de Guils de Cerdanya ha tingut màgia, música, ball, espectacles infantils i juvenils, tallers, esport, cinema i mercat, amb activitats per a totes les edats.