Guils dotarà el seu local social de bar-restaurant, per dinamitzar-lo

L’Ajuntament té el propòsit de treure el servei a concessió pública

L’Ajuntament de Guils de Cerdanya ha iniciat els tràmits per dotar el local social de Guils d’un servei de bar-restaurant. L’equip de govern proposa habilitar una part del local social amb les instal·lacions i els equipaments necessaris perquè pugui oferir serveis de restauració i, alhora, sigui punt de trobada de veïns i veïnes.

“Pensem que aquest espai pot ser usat com a local de trobada, de dinamització de la vida social. Actualment, a cap dels nuclis de Guils, no hi ha un servei similar”, explica l’alcalde de Guils, Toni Trilles. “La idea és disposar d’un bar de poble on els veïns puguin fer una partida de cartes, demanar un cafè, tenir-hi una conversa o menjar un entrepà, per posar uns exemples”, detalla Trilles.

Així, es vol que el bar-restaurant estigui obert diàriament. L’horari quedarà estipulat per l’ajuntament. El servei municipal serà tret a concurs i es farà concessió pública. Es pretén oferir unes condicions molt favorables i un lloguer econòmic per fer-lo assequible als nous gestors. Es valorarà, fins i tot, la
possibilitat que el local disposi d’un espai botiga, on es pugui trobar productes bàsics.